TrackMania 2 i november

Men betatesten er ikke veldig langt unna.

Ubisoft holdt sin E3-pressekonferanse i går, og der kunngjorde de blant annet at det etterlengtede bilspillet TrackMania 2 Canyon lanseres via digital distribusjon i november.

Om du ikke liker tanken på å vente helt til kuldegradene legger seg over landet vårt igjen på å spille TrackMania kan du imidlertid glede deg over at betatesten fortsatt er planlagt for sensommeren. Dette melder GamePro.

TrackMania 2 følger i forgjengernes fotspor, og tilbyr rask arkaderacing på berg-og-dalbane-aktige baner. Andre spillere vises som «ghosts», det vil si at du ser dem på banen men at det er umulig å kollidere med dem. Dermed flyttes fokus fra kjemping mellom spillerne til mestring av banen.

Dette tillater også et svært høyt antall spillere på banen samtidig – over 100, faktisk.

Spillet støtter også enspiller, og har et offisielt rangeringssystem både for enspillermodus og flerspillermodus. Ellers skrytes det selvsagt av spillets omfattende og lettlærte redigeringsverktøy, som lar spillerne designe sine egne baner fra bunnen av. Disse kan så distribueres til andre spillere via et system som heter ManiaPlanet.

Ubisoft har forresten også lagt ut en del skjermbilder fra spillet, og siden de er rimelig pene kan vi jo like godt ta noen av dem med her:

Siste fra forsiden