Trials Evolution får PC-dato

Gull-versjonen inkluderer alt innholdet fra Trials HD og Trials Evolution.

I går annonserte Ubisoft at Trials-serien totalt har solgt fire millioner spill, og flere skal det bli. 21. mars lanseres nemlig Trials Evolution: Gold Edition på PC, både via digital distribusjon og ordinære spillbutikker.

Gold Edition vil ikke bare inkludere alt fra Trials Evolution, oppdatert for PC, men også alt innholdet fra forgjengeren Trials HD. Dette har blitt gjenskapt ved hjelp av Trial Evolutions grafikk og fysikkmotor. Totalt betyr det «over 129 baner», minispill og flerspillerbrett.

Ellers loves vi globale poenglister, mulighet for lokal og nettbasert flerspiller for opp til fire spilleren, et kraftig verktøy som lar deg lage egne baner og massevis av muligheter til å skreddersy den uheldige motorsyklisten din.

Trials-serien stammer fra PC, og det var med 2008-spillet Redlynx Trials 2 Second Edition at den virkelig fikk suksess. Så hoppet serien over på Xbox 360, med Trials HD og Trials Evolution. Nå er den altså på vei tilbake til moderplattformen.

I forbindelse med annonseringen har Ubisoft lagt ut en ny trailer, som du kan se under artikkelen. Mer informasjon finner du på seriens offisielle nettsted.

Les også: Anmeldelse: Trials Evolution
Les også: Anmeldelse: Trials HD

Trials Evolution: Gold Edition.

Siste fra forsiden