– Trials kommer hjem

Kraftig oppgradert versjon av Trials: Evolution slippes på PC.

Motorsykkelspillene i Trials-serien byr på vanedannende og knallhard spillunderholdning, og det var PC-spillet Trials 2: Second Edition som la grunnlaget for den store suksessen serien har hatt i de siste årene. Nå vender serien tilbake til PC.

Trials Evolution Gold Edition er navnet på den oppgraderte PC-utgaven av Xbox 360-spillet Trials Evolution. Lanseringen skal finne sted tidlig neste år, og ikke bare vil spillet inkludere alt fra Trials Evolution, oppdatert for PC, men også alt innholdet fra forgjengeren Trials HD. Dermed får PC-spillere i praksis to spill i ett når Gold Edition lanseres.

Totalt betyr det over 120 baner, minispill og flerspillerbrett, og spillet har selvsagt nettbasert flerspiller, globale poengtavler og muligheten til å laste ned spillerskapte brett. Ubisoft er klar over at PC-eiere har ønsket seg et nytt PC-spill i serien en stund, og sier i en pressemelding vi fikk tilsendt på e-post at Trials nå «kommer hjem».

Trials Evolution ble en kjempesuksess på Xbox Live Arcade, hvor det solgte over 500 000 kopier i løpet av de tre første ukene det var i salg. I vår anmeldelse fikk spillet massevis av ros og karakteren 8, og Marius Jentoftsen konkluderte slik:

– Trials Evolution er som navnet indikerer en evolusjon for Trials-serien. I tillegg til å tilby en slakere læringskurve og omfavne nye spillere på en bedre måte, er det mer enn nok utfordring for de som har sine timer bak styret fra de tidligere spillene. Spillet har også utviklet seg på det visuelle plan, der utvikler RedLynx har tatt handlingen ut av det kjedelige lagerlokalet og til mer unike og autonome miljøer. Ved å bruke perspektiver og landskap smartere, får de også til en forfriskende 3D-effekt.

Xbox 360-eiere har forresten også fått noe å glede seg til, nemlig en nedlastbar ekspansjonspakke ved navn Origin of Pain. Den kommer i september, og byr på 36 nye baner. I tillegg får spillerne leke seg med en BMX-sykkel.

Les også: Anmeldelse: Trials HD
Les også: Anmeldelse: Redlynx Trials 2: Second Edition

Er det vanlig å få gåsehud av en produktannonsering?

Siste fra forsiden