Trilobyte jobber med The 7th Guest 3

Spøkelsene i Henry Staufs forlatte herskapshus venter på nye ofre.

Det har lenge vært en dårlig skjult hemmelighet at Trilobyte har jobbet med et tredje spill i The 7th Guest-serien. Kultspillet som for mange introduserte CD-platen som lagringsmedie for spill har allerede fått mobile versjoner og relansering på nettet, og nå har utvikleren offisielt avslørt The 7th Guest 3 for nettstedet Polygon.

I likhet med forgjengerne finner The 7th Guest 3 sted i herskapshuset til verdens ondeste leketøysmaker, Henry Stauf. Her har det skjedd svært gufne ting i fortiden, og resultatet er at huset er hjemsøkt. Når du først har satt dine bein innenfor skal det godt gjøres å komme ut igjen i live. Noen har vært dumme nok til å restaurere huset som et historisk museum, og dermed settes nye liv i fare.

Puslenøtter i tre dimensjoner

Denne gangen er huset gjenskapt i tre dimensjoner, og det nyrestaurerte huset byr på massevis av nye gåter og spill. Mens du utforsker de uhyggelige rommene vil du finne ut mer og mer om hva som skjedde en mystisk kveld for mange år siden, da Henry Stauf og alle gjestene hans forsvant på mystisk vis.

Spillet kommer til iOS, Android, OSX og Windows. Teamet som utvikler spillet inkluderer flere av originalskaperne fra nittitallet, samt noen nye ansikter. Ifølge Trilobytes Charlie McHenry håper utviklerne å fullføre spillet i løpet av tolv til atten måneder, og Trilobyte snakker visstnok med ulike partnere for å sikre utviklingsbudsjett. Hvis de ikke lykkes på tradisjonelt vis, planlegges en Kickstarter-kampanje neste måned.

The 7th Guest og oppfølgeren, The 11th Hour, var førstepersons eventyrspill hvor du måtte løse en serie stadig mer kompliserte puslenøtter mens du utforsket Staufs hus. Originalspillene benyttet seg av filmsekvenser med ekte video for å fortelle handlingen.

Les også: The 7th Guest i vår store artikkelserie om eventyrspillenes utvikling
Les også: Husker du The 7th Guest?

Siste fra forsiden