Uncharted 3-beta i sommer

Snart får vi prøve det etterlengtede actionspillet i flerspiller.

Med nærmere fem millioner solgte eksemplarer og flertallet av 2009s «årets spill»-nominasjoner satte Uncharted 2 en støkk i spillbransjen. Forgjengeren var for all del et kapabelt spill, men det var først etter litt trening at serien fant rytmen som en heseblesende, filmatisk opplevelse. Derfor ser Uncharted 3: Drake's Deception ut til å bli en av årets største spillutgivelser.

Ifølge IGN kan vi prøve spillet allerede i sommer. En flerspillerbeta skal nemlig være på vei. Denne prøveversjonen vil i første omgang være tilgjengelig for PlayStation Plus-medlemmer og inFamous 2-eiere, som kan spille fra 28. juni av. Andre PlayStation 3-eiere må vente til 4. juli. Moroa opphører for begge den 13. juli.

Etterlengtet det der.

Denne betaen vil foregå over to brett, en flystripe og et fransk herskapshus. Begge vil utfordre deg i høyden, og inneholder dynamiske hendelser som forandrer spillets gang. Her kan man boltre seg i hele ni ulike moduser, inkludert typiske «deathmatch»-variasjoner, målbaserte utfordringer og tre uannonserte samarbeidsmoduser.

Modusene vil variere i størrelse. Noen er fem-mot-fem, andre to-mot-to. Det blir en rekke våpen, fra rakettkastere til AK-47-gevær, og spillet skal forandre seg med ulike tidsbegrensede bonuser. Det tapende laget kan for eksempel få anledning til å se hvor alle motstanderne er. Ulempen med dette er at det vinnende laget får dobbelt så mange poeng for å drepe dem.

Uncharted 3: Drake's Deception utgis 1. november, eksklusivt til PlayStation 3.

Siste fra forsiden