Uncharted 4 har fått ny slippdato

Nathan Drakes neste eventyr kommer neste år.

Naughty Dog

Uncharted-utvikleren, Naughty Dog, innså allerede i mars at de ikke ville klare å bli ferdig med Nathan Drakes fjerde eventyr innen slutten av 2015, slik de hadde håpet da spillet ble annonsert under E3 i 2014.

Nå har de funnet en ny dato de mener er sannsynlig å rekke, og krysset i kalenderen kan du sette på 18. mars neste år, ifølge Sony sin egen PlayStation-blogg.

Åtte måneder i vasken

I fjor vår kom beskjeden om at Uncharted-forfatter og -regissør, Amy Hennig, hadde forlatt Naughty Dog. Ifølge ryktene ble hun presset ut av kollegaene Neil Druckmann og Bruce Stanley, men dette er blankt avvist av Sony.

Troy Baker og Nolan North spiller dette brødreparet i Uncharted 4: A Thief's End.
Sony Computer Entertainment

Hennigs avskjed førte til at åtte måneder med arbeid måtte skrotes, og dette skal altså Naughty Dog under Druckmann og Stanleys ledelse klare å hente inn på bare tre måneder.

Etter at Amy Hennig avskjed i Naughty Dog fikk hun ny jobb hos EA der hun jobber hos Dead Space-studioet Visceral Games med et nytt Star Wars-spill.

To samlerutgaver

I samme slengen som datoannonseringen opplyser Sony at det kommer to samlerutgaver av Uncharted 4: A Thief's End.

Den første heter «Uncharted 4: A Thief’s End Special Edition» og inneholder blant annet et spillcover i stål designet av Alexander Iaccarino, en innbundet bok med konseptkunst og noen Naughty Dog-poeng som kan brukes for å låse opp flerspillerinnhold og figuroppgraderinger.

Innholdet i Uncharted 4: A Thief’s End Libertalia Collector’s Edition. (Bilde: Sony)

Den andre samlerutgaven har fått navnet «Uncharted 4: A Thief’s End Libertalia Collector’s Edition». I den får du i tillegg til innholdet i «Special Edition» blant annet en Nathan Drake-statue og masse forskjellige «skins» du kan bruke i flerspillerdelen.

Uncharted 4: A Thief's End blir i følge Naughty Dog slutten på historien til Nathan Drake. Vi tok ein kikk på det under årets E3-messe, og lot oss imponere.

Se den heseblesende traileren til Uncharted 4: A Thief's End fra sommerens E3 i videovinduet under.

Les også
Anmeldelse: Uncharted 4: A Thief's End

Siste fra forsiden