Unik strategi i BlackSpace

Farlig gruvedrift i det ytre rom.

Den nyoppstartede utvikleren PixelFoundry har annonsert sitt første spill, BlackSpace. Dette er et action/strategispill for PC hvor du befinner deg i grenselandet mellom utforsket og uutforsket rom. Her må du drive gruvedrift for å samle inn mineraler, som du så må selge til høystbydende.

Lekker stein.

Spillet foregår på enorme asteroider. Du får kontroll over et spesialisert romfartøy som kan bevege seg over asteroidens overflate. Derfra kan du styre operasjonene på planeten, lete etter nye steder å finne mineraler og bygge forsvarsverker. Fartøyet ditt er også bevæpnet, og kan hjelpe til med forsvaret om nødvendig.

Et av spillets spennende elementer er hvordan du ikke bare styrer det som skjer på selve asteroidene, men også det i rommet rundt dem. Utviklerne mener dette vil gi deg stor frihet til å overkomme de ulike miljømessige og forsvarsmessige utfordringene i spillet på varierte og personlige måter.

PixelFoundry er en utvikler som består av et par veteraner fra EA Sports Tiburon. De tror at små, uavhengige team er mye mer fleksible enn store studioer, noe de håper å utnytte seg av under utviklingen av BlackSpace.

Siste fra forsiden