Utforsk en STALKER-aktig verden i Raindrop

Førstepersons eventyr med skrekk, overlevelse og gåter.

Raindrop beskrives som et surrealistisk førstepersons overlevelsesspill, hvor du må utforske åpne miljøer fulle av mysterier og gåter som er både intuitive og utfordrende. Underveis må du forholde deg både til uhyggelige farer i miljøene og din egen sinnstilstand.

Handlingen finner sted etter at en ødeleggende konflikt, og miljøene i spillet ser ut til å være inspirert av de bleke, triste miljøene vi fikk i STALKER-serien. Raindrop fokuserer imidlertid mer på gåter og informasjonsinnhenting, og du må blant konstruere ulike hjelpemidler ved hjelp av tingene du finner i spillets verden.

Startet som modifikasjon

Utviklerne begynte å jobbe med Raindrop som en modifikasjon for Half-Life 2 for omtrent fire år siden, men det prosjektet strandet. Nå er målet å lage et frittstående spill ved hjelp av Unity3D. For å samle sammen budsjett til spillet sitt planlegger de en folkefinansieringskampanje på Kickstarter, som skal starte den 10. oktober. De har imidlertid ikke sagt hvor mye penger de håper å få inn.

Skaperne har nylig lansert en teaser-film fra spillet, som viser hovedpersonen bli jaget av et underlig fenomen som er i stand til å påføre miljøene stor skade. Du kan se videoen under artikkelen, og svippe innom spillets nettsted om du vil vite mer.

Les også: Anmeldelse av STALKER: Call of Pripyat
Les også: Åpent eventyr fra STALKER-veteran

Spennende.

Siste fra forsiden