Utforsk rommet i nytt MMO

Star Conflict tar oss med til «den døde sektoren».

Star Conflict er et nytt MMO-spill satt til verdensrommet. Handlingen foregår tusen år etter at menneskeheten først begynte å kolonisere rommet, og en rekke imperier og grupperinger kjemper om makten. Nå har man oppdaget en fjern sektor full av ruiner etter en eldgammel og mektig sivilisasjon, som ser ut til å være utryddet.

Det kan aldri komme nok romspill.

Naturligvis strømmer lykkejegere til dette området, men det er langt fra ufarlig. Sektoren er full av ukjente farer, og mange av de som reiser inn dit kommer aldri ut igjen.

Du får kontroll over ditt eget romskip, og kan kommandere alt fra små og raske speiderskip til store og tungt bevæpnede slagskip. Etter hvert kan du til og med få kommandere din egen flåte.

Du kan reise ut på egenhånd eller sammen med andre, og underveis kan du skape dine egne allianser med andre spillere.

Selvsagt blir det massevis av muligheter til å utvikle egenskapene til figuren din, på en rekke ulike områder. Taktikk skal også være viktig, og du loves stor frihet til å kjempe som du vil.

Star Conflict utvikles av en relativt fersk utvikler som heter Star Gem, og gis ut av russiske Gaijin Entertainment. Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Siste fra forsiden