Uwe Boll er tilbake

Den «populære» filmprodusenten lager zombiefilm basert på spill.

Den tyske filmskaperen Uwe Boll har laget en bråte middelmådige og dårlige filmer basert på populære spill, og rullebladet inkluderer Far Cry, BloodRayne, Dungeon Siege og Alone in the Dark. Nå har han konsentrert seg om andre ting en stund, men er snart klar med et nytt prosjekt.

Han har nemlig sluppet en teaser-plakat for Zombie Massacre, en film du neppe trenger mange forsøk for å gjette handlingen til. Denne filmen er faktisk også basert på et spill, men dette har ikke kommet ut enda.

Rett til DVD?

Zombie Massacre er et Wii-spill fra 1988 Games, som skal blande skytegalleri-action med kjøring. Det var visstnok var skaperen av spillet som tok kontakt med Uwe Boll for å få i gang filmproduksjon.

Hva som skjer med spillet er imidlertid ukjent; det er flere år siden vi sist hørte noe om det.

Enkelte medier hevder filmen er basert på Amiga-spillet Zombie Massacre, som kom ut i 1998. Dette var et førstepersons skytespill basert på en oppgradert versjon av Gloom-motoren, men kvaliteten var heller laber. Men det er flere år siden Uwe Boll selv bekreftet prosjektets eksistens, og da pekte han på Wii-spillet som kildemateriale.

Uwe Boll jobber med italienerne Marco Ristori og Luca Boni (som laget zombie-filmen Eaters) på prosjektet, og ifølge Ristori handler filmen om en gruppe leiesoldater som skal sprenge et atomkraftverk, midt i en by full av zombier. De har kun én time på seg før bomben går i lufta, men zombiene gjør sitt beste for å hindre dem i å rømme.

Filmen skal lanseres i løpet av neste år.

Siste fra forsiden