Valve og Twitch inngår Dota 2-samarbeid

Det blir lettere å høste gjenstander mens du ser på Dota 2-kamper.

I en oppdatering på sin egen blogg, forteller Dota 2-gjengen i Valve at spillere nå kan lenke sammen Steam- og Twitch-kontoene sine. Gjør man det vil man kunne akkumulere godsaker til spillet samtidig som man ser på turneringskamper. Lenkingen kan man gjøre på Twitch.tv.

– Lenkingen gjør at du kan få turneringsgjenstander mens du ser på Twitch-sendinger, så lenge du eier en billett til turneringen, forteller Valve på bloggen.

Med dette ønsker spillutvikleren å la spilleren selv velge om man vil se på kamper via Dota 2-klienten eller via Twitch.tv. De håper også å kunne utvide systemet til å inkludere flere ting etter hver.

Dota 2.

Samarbeider med Xbox One

Twitch.tv er i vinden for tiden, etter hvert som både esporttitting og spilltiting generelt har blitt mer populært og gangbart. I tillegg har de annonsert et partnerskap med Microsoft for kommende Xbox One, og ønsker å la spillere streame direkte fra konsollen. Konkurrent Sony har en lignende avtale med streamingtjenesten Ustream.com.

At Valve og Twitch.tv kobler seg sammen nå er neppe tilfeldig. Om en knapp måned braker tredje utgave av Dota 2-turneringen The International løs i Seattle med en rekordstor premiepott. Den kommende turneringen vil nå kunne sees direkte via Dota 2-klienten, men også på Twitch.tv.

Les også: Dota 2 forlater snart betatilværelsen Les også: Valve åpner nytt samlekortsystem på Steam

Siste fra forsiden