Vant du spesialutgaven av Dishonored?

Vi har trukket en vinner i helgekonkurransen.

Forrige uke kjørte vi en konkurranse der én heldig vinner kunne stikke av med en spesialutgave av det populære snikespillet Dishonored i en stilig ståleske, to tøffe t-skjorter og et sett med tarotkort med ulike personligheter fra spillet.

I Dishonored spiller du spillhelten Corvo som har blitt uskyldig dømt for mordet på keiserinnen i Dunwall. For å ta hevn rømmer Corvo fra fengselet og tar på seg en ny rolle: å velte om det nå korrupte samfunnet, å fjerne statskupperne fra tronen, og å gi tronen til keiserinnens datter.

Dishonored i stålbokutgave.
T-skjorter.

Hvordan du ønsker å spille spillet er i stor grad opp til deg. Du kan snike deg usett gjennom byen, eller slå og skyte rundt deg i ekstravagant stil. Det fleksible kampsystemet drar nytte av en rekke overnaturlige evner som lar deg spille spillet akkurat slik du vil. Det lønner seg også å luske rundt å ta inn omgivelsene før man gjør noe drastisk, og ofte kan man få hint om alternative måter å løse mordoppdragene på.

Heldig vinner

Alt man trengte å gjøre for å prøve å kapre pakken var å svare korrekt på to spørsmål:

1) Hva heter byen Dishonored foregår i? Korrekt svar: Dunwall

2) Hvilket utviklerstudio står bak Dishonored? Korrekt svar: Arkane Studios

Konkurransen var hard, og om lag 3200 svar trillet inn i løpet av helgen. Av disse greide 95% å svare riktig på de to spørsmålene.

Den heldige vinneren ble til slutt Eirik Hansen. Vi gratulerer så mye.

Siste fra forsiden