The Division 2 - closed beta

Vi deler ut koder til The Division 2-betaen

Du og tre av dine venner kan få teste det kommende storspillet.

Ubisoft

Med The Division 2 ulmende i horisonten har Ubisoft valgt å teste ut det kommende storspillet i et litt større omfang i en lukket beta. I tandem med dette har vi fått labbene på en Uplay-kode som gir 250 av våre lesere – og tre av deres venner – tilgang til den lukkede testperioden på valgfri plattform. Selve testperioden begynner 7. februar og avsluttes 11. februar.

Les mer om hva du kan gjøre i The Division 2-betaen »

Her er koden:

Trykk for å se koden

W6F4-TVMV-P4BP-9PYM

Dersom du får en feilmelding når du bruker koden, har det mest sannsynlig vært 250 kodesultne lesere her før deg. «Early bird catches the … bird?» – eller noe sånt.

Dette gjør du for å komme igang med testingen :

  1. Gå til The Division 2s nettsted
  2. Logg deg inn på din Uplay-konto. Her kan du også bruke PlayStation Network- eller Xbox Live-kontoen din for konsollversjonene, så lenge du har knyttet dem til Uplay på et tidligere tidspunkt.
  3. Verifiser e-posten din via nettsiden. Det er denne e-postadressen du får videre informasjon på.
  4. Velg hvilken plattform du ønsker å spille på. Dette kan du ikke endre senere.
  5. Legg inn koden din
  6. Du skal få tilsendt en nøkkel på e-post i løpet av 6. februar dersom du valgte PlayStation 4 eller Xbox One. På PC vil du få en mail om at du har fått tilgang, og kan spille via Uplay-klienten.

Du vil også kunne invitere opp til tre venner fra Uplay til å spille med deg med denne koden. For å gjøre det går du til The Division 2s beta-sider og logger inn på din konto. Herifra kan du invitere vennene dine. Denne funksjonen åpner fra klokken 18:00 6. februar.

The Division 2 lanseres 15. mars, og kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Siste fra forsiden