Konkurranse

Vi delte ut 100 Hearthstone-betanøkler

Nøklene forsvant på få minutter.

Tidligere i år annonserte Blizzard Entertainment et helt nytt prosjekt, nemlig samlekortsspillet Hearthstone: Heroes of Warcraft. Spillet skal være inspirert av populære kortspill som Magic: The Gathering, men Blizzard lover for eksempel at det vil være langt mer tilgjengelig for nybegynnere enn mastodonten fra Wizards of the Coast.

I tillegg vil Hearthstone by på mer spennende presentasjon enn det vi er vant med fra andre spill i sjangeren, med et animert, tredimensjonalt spillbrett og massevis av spesialeffekter. Spillet skal benytte seg av «free to play»-modellen, som betyr at du kan spille gratis, men bruke ekte penger på å kjøpe nye spillkort.

Nå begynner spillet å nærme seg lansering, og i den forbindelse har den amerikanske utvikleren begynt å gi ut betanøkler. Vi fikk tilgang på hundre slike nøkler, men det tok dessverre ikke mange minuttene før dere hadde gjort krav på hele gjengen. Nå er det tomt!

Hearthstone: Heroes of Warcraft kommer først til Windows og Mac OS X. En iPad-versjon skal lanseres senere. Hvis du lurer på hva spillet dreier seg om, kan du se en videopresentasjon av spillet under artikkelen.

Les også: Card Hunter får lanseringsdato

Siste fra forsiden