Vi fulgte Sony-avsløringene

Sony viste frem mange godbiter på sin pressekonferanse.

Saken ble lagt ut før Sony sin pressekonferanse, og har blitt endret i ettertid. Du kan lese samlesaken vår om alt som ble vist fram for å få med deg alt av interesse!

Årets lengste mediedøgn for oss i spillbransjen er i ferd med å avsluttes, før morgenskiftet kryper seg trøtte inn på kontoret for å sparke i gang kaffemaskinen og rydde opp i alt som har blitt annonsert i løpet av natten. Vi har fått med oss pressekonferanser fra Microsoft, EA og Ubisoft, før det nå er den andre av de tre store konsollprodusentene sin tur.

Sony har tidligere vist fram sin nye konsoll, PlayStation 4, og et fåtall spill som vil dukke opp på plattformen. I natt regner vi med at vi får vite veldig mye mer om hva som kommer av spill til slippdagen, hva prisen blir, når vi kan forvente at konsollen dukker opp i butikken og forhåpentligvis mange andre småting vi ikke har tenkt på allerede.

Vi kommer til å oppdatere direkte fra salen i tekstvinduet under videovinduet, og du følge med samtidig som du ser på presentasjonen:

Sendinga er nå over, men du kan se et opptak fra pressekonferansen rett under.

Da er det bare å ønske god natt, så sees vi på den andre siden!

Siste fra forsiden