Vi viste EAs pressekonferanse

Gigantutgiveren presenterte sin E3-kolleksjon i kveld.

Saken ble opprinnelig lagt ut før EA sin pressekonferanse, og er i ettertid oppdatert med hva som ble vist på konferansen. Du kan lese samlesaken vår om alt av interesse som ble vist fram!

Microsoft er ferdig med sin Xbox-presentasjon, og nestemann på lista over spillselskaper som skulle holde E3-pressekonferanser i kveld var Electronic Arts. Deres konferanse startet klokka 22 norsk tid, og du kunne se den live i denne artikkelen.

Electronic Arts hadde allerede avslørt ett nytt spill i dag, nemlig skytespillet Titanfall. Det kommer til Windows, Xbox 360 og Xbox One, og ble demonstrert på Microsofts Xbox-konferanse. Det ble vist mer av spillet på EA-konferansen, og du kan lese alle detaljene i oppsummeringsartikkelen som kommer i løpet av kort tid.

Ellers viste utgiveren fram Battlefield 4 og det neste Need for Speed-spillet, og vi fikk se de første glimtene av Star Wars: Battlefront. Det neste spillet i Dragon Age-serien dukket også opp, og en Mirror's Edge-oppfølger ble vist for første gang.

EA Sports viste selvsagt også fram årets utgaver av mange av seriene sine, deriblant NBA 2014, Madden 25 og FIFA 14.

Her kan du se et opptak av pressekonferansen i sin helhet:

Her er tidsplanen for de resterende pressekonferansene:

Ubisoft, mandag 24:00 (3 PM lokal tid)
Sony, tirsdag 03:00 (6 PM lokal tid)
Nintendo Direct, tirsdag 16:00 (7 AM lokal tid

Les også: Disse spillene vises på E3 2013

Siste fra forsiden