Avgjør den siste blitzkrieg

Vinn eller forsvinn

Matrix Games skal gi ut World War II: General Commander.

Det er allerede dugelig med strategispill lagt til de mange konfliktene fra andre verdenskrig, og nå kommer et nytt spill for sofastrateger. Matrix Games har nemlig kunngjort at de vil utgi World War II: General Commander.

Året er 1944, og i desember starter tyskerne den siste storoffensiven, Operasjon Wacht am Rhein, mot de allierte. I et forsøk på å bryte vestfronten har Tyskland kommandert sine svekkede styrker til å foreta en siste blitzkrieg mot et svakt punkt i de alliertes rekker. Det er opp til deg om du vil følge historiens gang og knekke den tyske krigsmaskinene, eller trenge gjennom fronten og forandre krigens utfall.

Som enten tyskerne eller de allierte får du spille gjennom 14 forskjellige brett. Både taktiske og strategiske vurderinger skal være nødvendige for å gå seirende ut av konflikten, for seier eller tap et sted på slagmarken kan ha virkninger på kamper flere mil unna.

Vi loves et enkelt brukergrensesnitt og regler som er lette å lære, da spillet hovedsakelig er myntet på folk med lite erfaring fra strategisjangeren. I tillegg til å spille gjennom kampanjen kan du også krige mot andre kommandanter over nettet, og lage egne kart.

Matrix Games har foreløpig ikke fortalt når World War II: General Commander slippes, men det skal selges gjennom deres nettsider.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden