Anmeldelse

Vinn elleville Catherine

Fem spill, kunstbøker, lydspor og en plakat ligger på gavebordet vårt.

Catherine er et spill helt utenom det vanlige. Vi møter Vincent, en ung mann som rives mellom to vakre kvinner. På den ene siden er kjæresten Katherine, som gir Vincent kalde føtter når hun prater om å forplikte seg. På den andre finner vi fristerinnen Catherine, som Vincent våkner opp med etter en fuktig kveld på byen. Livet til Vincent skakes opp av dette trekantdramaet og han plages av mareritt.

Overraskelse på senga!
Kunstbok og soundtrack.

Frisk spillopplevelse

Det blir spillerens jobb å finne ut hva som har skjedd, og hva som skal skje fremover. Dine valg styrer delvis handlingen, og spillet har en rekke forskjellige slutter avhengig av hvilke valg du tar underveis.

Selve spillet er en blanding av plattformeventyr, hjernetrim og skrekkspill, og vår anmelder var svært begeistret i sin 9 av 10-anmeldelse for kort tid siden:

– Catherine er et sammensurium av spilltradisjoner og fortellerteknikker som kulminerer i en ellevill opplevelse for modne spillere. Dersom du er lei av de samme, gamle spilloppskriftene bør du prøve dette, for Catherine viser oss at nye ideer kan gi helt friske opplevelser av selv de mest elementære spillmekanikkene, skrev Marius Kjørmo.

Slik deltar du

Vi har fått tak i fem eksemplarer av spillet, fem bøker med kunstverk og illustrasjoner fra spillet, fem CD-er med spillets lydspor, samt én plakat og én t-skjorte. Dette fordeles på fem vinnere, som kan velge om de vil ha spillet på Xbox 360 eller PlayStation 3.

For å delta i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Oppdatering: Konkurransen er nå avsluttet og vinnerne er trukket og annonsert.

Lykke til! Vi trekker og annonserer vinnere fredag 24. februar.

Siste fra forsiden