Konkurranse

Vinn en massiv Gears of War 3-pakke

Bli med i trekningen om Epic Edition, ett års Xbox Live Gold og t-skjorte.

Tek-nettverkets lørdagskonkurranse fortsetter, etter at Hardware.no delte ut et nettbrett sist uke. Nå er det nok en gang vår tur til å dele ut snadder til leserne.

Vi anmeldte nylig actionperlen Gears of War 3, som er Epic Games' forsøk på å nøste sammen historien fra de to første spillene i skytespillserien. Resultatet ble nest høyeste karakter, med begrunnelsen:

Digre Epic Edition.
Gears of War 3 imponerte virkelig vår anmelder.

– Dette er et actionspill som har det meste, og det skader ikke at det sannsynligvis er det peneste spillet på Xbox 360 så langt. Flerspillerdelen løfter opplevelsen fra et veldig godt skytespill til en fullkommen actionpakke, og det burde banalt nok være noe for alle her på et eller annet vis.

Krempakke

Spillet utgis offisielt på mandag, dermed passer det veldig bra at vi har fått tak i gromutgaven Epic Edition. Den inneholder følgende:

  • Hele Gears of War 3 Limited Edition. Her får du selve spillet, tjenestemedaljen faren til Marcus Fenix fikk for å utvikle Hammer of Dawn-våpenet, et flagg med motivet til COG-troppene, en eksklusiv Adam Fenix-figur til bruk i flerspillerdelen og en bunke dokumenter relatert til spillets innhold
  • En nesten to kilo tung og 27 centimeter høy figur av Marcus Fenix
  • «The Art and Design of Gears of War» av Tom Bissell. En bok som gir et innblikk i utviklingen av den kritikerroste serien, gjennom intervjuer med utviklerne, bilder og skisser fra utviklingen
  • «Infected Omen Weapon Pack», splitter nytt og valgfritt utseende til fem av spillets viktigste våpen

I tillegg får vinneren 12 måneder gratis Xbox Live Gold samt en Gears of War-t-skjorte. Her er det altså mye snacks å vinne.

For å delta må du være over 18 år gammel (på grunn av spillets aldersgrense), svare rett på det følgende spørsmålet og fylle ut navn og adresse under.

Konkurransen er nå avsluttet. Vinnerne er kåret og annonsert.

Konkurransen avsluttes og vinnerne trekkes mandag 19. september.

Siste fra forsiden