Konkurranse

Vinn en unik og massiv Guild Wars 2-pakke

Bli med i trekningen om en samlerutgave, en brødrister og mange effekter.

Hver lørdag arrangerer vi en konkurranse i Tek-nettverket. Det er nettstedene Hardware.no, Akam.no, Amobil.no og Gamer.no som rullerer på dette, og denne helgen er det spillredaksjonens tur til å gi bort premier. Vi har fått tak i en mastadont av en Guild Wars 2-pakke som én heldig leser kan vinne.

Skjermbilde fra Guild Wars 2.
Masse godsaker.
Guild Wars 2: Collector's Edition.

En suveren pakke for en ekte fan

Guild Wars 2 har gjort mye riktig siden lanseringen i høst. Den store, detaljerte og varierte verdenen, de spennende oppdragene og storslåtte fiender for spillere på alle nivåer er noe av det som har gjort dette massive onlinespillet så populært. Spillverdenen er dynamisk, og endrer seg avhengig av hva spillerne gjør, samtidig som du får en personlig historie rundt din egen spillfigur.

Et annet viktig aspekt ved suksessen er det sosiale. Selv om Guild Wars 2 også har spiller-mot-spiller-modus, er samarbeidet og et felles ønske om å lykkes som lag viktigere enn konkurransen om å til en hver tid ha det beste utstyret. I tillegg er det helt fritt for månedsavgift. Når du har kjøpt spillet kan du spille helt kostnadsfritt, og NCsoft legger stadig til nytt gratisinnhold.

Dette kan du vinne

Denne lørdagen har vi sikret oss en Guild Wars 2-pakke som neppe kan kjøpes for penger i en vanlig butikk. Vi gir bort en Collector’s Edition med alt det innebærer, i tillegg til et lass med effekter for fansen. Her er premiepotten:

  • Guild Wars 2: Collector’s Edition
  • En Guild Wars 2-brødrister
  • En kosebamse basert på Charr-rasen
  • En musematte
  • En t-skjorte
  • En skyggelue
  • En bag
  • Kulepenner
  • Notatblokker
  • Et svettebånd

Collector's Edition i seg selv inneholder en rytlock-figur, en 112-siders bok om utviklingen av Guild Wars 2, en CD med den musikken fra spillet, plakater med kunstverk fra spillet og et innrammet bilde. I tillegg får man flere digitale fordeler, som en ferdighet som lar deg kalle frem en «Mistfire Wolf», en mini-Rytlock som følger deg på alle dine eventyr og en «Influence»-boost. Du får også 24-timers tilgang på en såkalt «Golem Banker»-tjener.

Slik deltar du i trekningen

Hvis du vil være med trekningen om denne pakka, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Oppdatering mandag 22. april: Konkurransen er nå avsluttet, og vinneren er trukket og annonsert.

Les også
Anmeldelse:

Lykke til! Vi trekker og annonserer vinneren mandag 22. april.

PS: Du kan laste ned Guild Wars 2 gratis og spille kostnadsfritt denne helgen.

Les også: Vår anmeldelse av Guild Wars 2
Les også: Retrohyllest i Guild Wars 2

Siste fra forsiden