Konkurranse

Vinn kritikerrost rollespill til Wii

Delta i konkurransen om spesialutgaven av The Last Story.

Neste uke er skaperen av Final Fantasy, Blue Dragon og Lost Odyssey tilbake med et nytt rollespill her i Europa. The Last Story har vært i salg i Japan siden januar, og nå er det vår tur til å finne ut hvorfor anmeldelser viser stor begeistring over det Hironobu Sakaguchi har snekret sammen på Wii.

En vinner får The Last Story Limited Edition. To andre får en vanlig utgave hver.
Kampsystemet i The Last Story er i sanntid, ulikt mange andre rollespill fra Japan.

I The Last Story følger vi en bande soldater på jakt etter arbeid på øya Ruli. Som du sikkert gjetter ender dette opp med et stort, omfattende eventyr. Spillet hevder å blande vakkert, visuellt design med et nyskapende kampsystem og fengende historier om kameratskap.

Action-rollespillet fokuserer på kamper i sanntid, og for å lykkes må du tenke taktisk og utnytte de ulike figurenes egenskaper på riktig måte. Til forskjell fra de fleste japanske rollespill har The Last Story også en flerspillermodus. Her kan du kjempe med eller mot inntil fem andre spillere med din skreddersydde figur.

Slik deltar du

Vi deler nå ut en «Limited Edition» av spillet, samt to vanlige utgaver, til tre heldige vinnere. Spesialutgaven inneholder spillet, en eksklusiv eske med tegninger, en CD med musikk fra spillet og en illustrasjonsbok.

For å bli med i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Oppdatering 20. februar: Vinnerne er nå trukket og annonsert.

Lykke til! Vi trekker og annonserer vinneren i løpet av mandag 20. februar. Spillet kommer i salg fredag 24. februar.

Siste fra forsiden