Konkurranse

Vinn rå utstyrspakke fra Qpad

Delta i konkurransen om profesjonelt spillutstyr.

Hver helg har vi en ny konkurranse i Tek-nettverket. Det er nettstedene Hardware.no, Akam.no, Amobil.no og Gamer.no som rullerer på dette, slik at leserne alltid har mulighet til å vinne tøffe produkter og opplevelser.

Qpad QH-85.
Qpad MK-85.
Qpad 5K LE.

Denne helgen har vi fått tak tre solide produkter fra svenske Qpad. Dette er blant de mest anerkjente produsentene av utstyr for PC-spillere, og flere profilerte klaner bruker dette i konkurransesammenheng. Svenskene stiller med et mekanisk tastaur, en populær mus og et splitter nytt headset.

Qpad QH-85 Premium Gaming Headset er et flunkende nytt headset skapt for å gjengi alle nyanser og frekvenser i lyden. Hodetelefonene har åpne klokker og skal i følge produsenten levere naturlig lyd, enten det er bass eller lyse toner. Mikrofonen kan fjernes dersom du kun ønsker å bruke headsettet for musikk. Hodebøylen er kledd i et mykt lærstoff for å sikre maksimal komfort, og den solide aluminiumskonstruksjonen skal bidra til å gjøre produktet solid og holdbart.

Så har vi Qpad MK-85 Mechanical Gaming Keyboard. Fordelen med mekaniske taster er at du ikke behøver å bruke mye kraft for at et trykk skal gjenkjennes. Dermed får du langt bedre kontroll over det du gjør, samtidig som holdbarheten forlenges betraktelig. Qpad MK-85 er et spilltastastur der funksjonalitet, kvalitet og følelse er viktigst. Enkelte knapper kan programmeres og hver eneste tast har LED-bakgrunnsbelysning. Tastaturet har for øvrig to USB-porter, lydporter for headset og mikrofon, samt en håndleddstøtte.

I pakken ligger også Qpad 5K LE Gaming Mouse. Denne er utstyrt med det produsenten kaller neste-generasjon lasersensor for spillmus. Sensoren skal gi uovertruffen presisjon og sørge for at musa får med seg dine bevegelser til punkt og prikke. Den nye laserteknologien gir en sensitivitet fra 200 til 8200 cpi, med en samplingsfrekvens på 12 000 bilder i sekundet, uten bruk av programvare.

Vi kårer én vinner mandag 10. september. For å være med i trekningen må du svare korrekt på disse spørsmålene:

Oppdatering mandag 10. september klokken 10:06: Vinneren er nå trukket og annonsert.

Siste fra forsiden