Konkurranse

Vinn spesialversjon av Dishonored

Vi gir bort årets kanskje beste spill i tøff ståleske, med t-skjorter og tarotkort.

Hver lørdag er det duket for en ny konkurranse i Tek-nettverket. Det er nettstedene Hardware.no, Akam.no, Amobil.no og Gamer.no som rullerer på dette.

Tøft spill i lekker innpakning

To kule t-skjorter.
Spillet i lekker ståleske.
Tarotkortstokk.

Siden det er spillredaksjones tur igjen, har vi nå satt sammen en tøff pakke bestående av det kritikerroste snikespillet Dishonored i en stilig ståleske, to tøffe t-skjorter og et sett med tarotkort med ulike personligheter fra spillet.

Dishonored foregår i en imponerende steampunk-inspirert univers satt i 1900-tallets England. Som spillhelten Corvo må du snike deg rundt i skyggene eller ta livet av folk for lykkes med de ulike oppdragene.

Du får stor valgfrihet i hvordan du løser utfordringene, og gode rollespillelement lar deg bygge opp hovedpersonens ferdigheter etter eget ønske. Dersom du bestemmer deg for å ta knekken på fiendene kan du gjøre dette på svært kreative måter, takket være et fleksibelt kampsystem, overnaturlige egenskaper og en rekke mekaniske hjelpemidler.

Audun Rodem var svært begeistret av Dishonored i sin anmeldese her på Gamer.no, og mener spillet er en triumf og hyllest til nittitallets snikespillsjanger.

– Dishonored er et kjærlighetsbrev til alle som har savnet snikespill i førsteperson. Med sine robuste brett, uante valgmuligheter og generelle frihet er dette et spill som passer til så å si alle, uavhengig av spillestil. Arkane Studios har manet frem en opplevelse som ikke bare hyller snikespillsjangerens klassikere, men som også forbedrer konseptet på mange måter.

Slik deltar du i konkurransen

Dersom du vil være med i trekningen av t-skjorter, tarotkort og spillet i en ståleske, må du være fylt 18 år (på grunn av spillets PEGI-merking) og svare korrekt på følgende spørsmål:

Oppdatering 6. november: Konkurransen er avsluttet og vinnerne er trukket og annonsert (en dag forsinket).

Lykke til! Vi trekker og annonserer vinneren mandag 5. november.

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden