Konkurranse

World of Warcraft Classic: The Burning Crusade

Vinn tilgang til betatesten til World of Warcraft Classic: The Burning Crusade

Oppdatering: Konkurransen er avsluttet.

World of Warcraft Classic: The Burning Crusade.
Blizzard

For tiden pågår det en betatest av World of Warcraft Classic: The Burning Crusade. Vi har fått tilgang til 50 nøkler som gir tilgang, og lodder dem nå ut til dere lesere.

Det var tidligere i år at Blizzard bekreftet at de planla å utvide World of Warcraft Classic-tilbudet med den første utvidelsespakken fra det kjente nettrollespillet, The Burning Crusade, slik at spillere på nytt skulle kunne oppleve hvordan det var å få nye områder, nye raser og nye historier å ta del i.

Når utvidelsen slippes skal spillerne selv få bestemme om de ønsker å holde seg til kun originale World of Warcraft, eller om de også vil hoppe inn i The Burning Crusade-innholdet. Valget kan man ta for hver enkelt spilleravatar, så man får valgmuligheten til å gjøre forskjellige ting.

World of Warcraft Classic kom først ut i 2019, som et svar på en økt etterspørsel etter å få gjenoppleve hvordan spillet fungerte ved lansering i 2005, med noen nyvinninger og lærdommer fra den nåværende versjonen av spillet. Når spillet nå utvides vil det fremdeles være temmelig annerledes fra 2021-versjonen.

LES OGSÅ: Slik velger du rett yrke i WoW Classic »

For å delta i konkurransen må du svare korrekt på de to spørsmålene nedenfor. Vi trekker vinnerne klokken 16:00 28. april, og sender ut nøklene på ettermiddagen samme dag slik at man kan spille gjennom helga.

Siste fra forsiden