Virtuelle virkeligheter i nytt MMO

Neste år blir bokserien Otherland spillmatisert.

Otherland er et nytt, gratis massivt flerspillerspill basert på forfatteren Tad Williams' serie ved samme navn. Spillet er under utvikling hos den tyske utgiveren dtp, som vil samarbeide med onlinespesialistene gamigo om utgivelsen.

Spillet bruker Unreal 3-motoren, og skal blant annet tilby actionfylt kamp. I motsetning til i mange MMO-spill er det ikke slik at du klikker på en fiende for å angripe, her må du selv denge løs på spillets mange monstre. I tillegg til nærkampvåpen som sverd får vi både skytevåpen og pil-og-bue.

Handlingen er satt til flere virtuelle virkeligheter, blant annet en middelalderverden med eventyrslott og massive sjakkbrikker som svever rundt i luften og en versjon av Mars hvor den røde planeten er full av liv og orientalske bygninger. Nye verdener vil legges til underveis

Vi loves selvsagt rike muligheter for interaksjon med andre spillere, i et sentralt område som kalles The Lambda Mall. Her får du alt fra barer til butikker, og det blir utvilsomt mange muligheter å bruke ekte penger på å kjøpe ting. Du kan også eie ditt eget virtuelle hjem i spillet.

Hvis du synes Otherland virker spennende kan du stikke innom det offisielle nettstedet, hvor du kan registrere din interesse for å ta del i betatesten. Den skal etter planen starte tidlig neste år.

Trailer fra spillet.

Siste fra forsiden