Vreng virkeligheten i The Bridge

Prisbelønnet hjernetrimspill inspirert av kunsten til M. C. Escher.

Har du fullført Antichamber, og har lyst til å fortsette å forvirre hjernen din med nøtter der virkeligheten forvrenges og øynene bedras? Senere denne måneden lanseres The Bridge på Steam, og kan vise seg å være akkurat det du trenger.

Dette er et todimensjonalt hjernetrimspill der du plasseres i det som godt kunne vært tegningene til den nederlandske kunstneren M. C. Escher. Her må du navigere deg gjennom umulige konstruksjoner ved å manipulere tyngdekraften. Hvis ruten til mål tilfeldigvis går over taket, kan du snu tyngdekraften slik at taket blir gulvet og du trygt kan forsere det uten frykt for å falle «ned».

Hmm.

Spillet kommer med 48 gåter, og de skal alle være unike og separerte fra resten av spillet. Gradvis introduseres konsepter som parallelle dimensjoner, gravitasjonsbrønner og mye mer – det skal ikke være lett å komme seg gjennom de håndtegnede omgivelsene.

Når du så har fullført spillet låses en ny versjon av kampanjen opp, med enda tøffere nøtter, en alternativ avslutning og mer enn dobbelt så mye innhold som den originale kampanjen. Heldigvis loves vi et avansert hintsystem, og hvis du gjør noe galt kan du snurre tilbake tiden og late som om ingenting har skjedd.

The Bridge har allerede vunnet massevis av indie-priser, og lanseres på Steam den 22. februar. Du kan forhåndsbestille det nå.

Les også: Anmeldelse: SpaceChem
Les også: Anmeldelse: Braid

Siste fra forsiden