Warcraft III: Reforged

Warcraft III: Reforged har fått slippdato

Blir forsinket, men ikke mye.

På Blizzcon-arrangementet i 2018 kunngjorde Blizzard en ny, oppusset versjon av sitt populære strategispill Warcraft III, kalt Warcraft III: Reforged. Planen var å slippe spillet i år, men nå kunngjør utvikleren at lanseringen flyttes til nyåret.

Slik blir den globale lanseringen av Warcraft III: Reforged.
Blizzard

29. januar 2020 er den offisielle slippdatoen her i Europa, så fansen trenger med andre ord ikke vente særlig lenge for å få kloa i spillet. På grunn av tidssoner får våre venner i USA derimot spillet dagen før, den 28. januar.

Blizzard skriver at de har stått på pinner for å få spillet klart i inneværende år, men etter hvert ble det klart at de trengte mer tid for å legge siste hånd på verket og møte forventningene til spillerne.

Kritikerrost

Warcraft III: Reforged er altså en totalrenovert utgave av Warcraft III: Reign of Chaos, som kom ut helt tilbake i 2002, og byr blant annet på kraftig overhalt grafikk, nye animasjoner og støtte for 4K-oppløsning. Blizzard arrangerte en betatesting av spillet i oktober i år.

Blizzard

Warcraft III: Reign of Chaos ble for øvrig svært godt mottatt da det ble lansert, og på Gamer.no mottok spillet intet mindre enn toppkarakter.

– Blizzard Entertainment har klart det igjen! Warcraft III har alt det et virkelig godt sanntidstrategi-spill skal inneholde; full kontroll ved et enkelt interface, velbalanserte klasser og mulighet for en rekke taktikker og spillestiler. [...] Guddommelig applaus og evig trampeklapp til Blizzard, blir alt de tar i til gull?, skrev vår anmelder.

Les også: Her er 5 knallsterke actionrollespill mens du venter på Diablo 4 »

Siste fra forsiden