Wii-dans med ABBA

Den svenske supergruppen får nytt spill.

Ubisoft har stor suksess med sine musikalske utgivelser, og i november kommer nok et musikkspill fra den franske utgiveren.

Spillet heter ABBA: You Can Dance, og utvikles for Wii. Ubisoft Paris, som har laget de populære Just Dance-spillene, står for størstedelen av jobben med det nye spillet.

Kan du danse som Agnetha?

ABBA: You Can Dance kommer med 25 låter, inkludert gruppens store hits. Du kan blant annet se frem til å danse til Dancing Queen (duh), Mamma Mia, Take a Chance on Me og Waterloo. Spillets koreograferte danserutiner er inspirert av gruppens videoer og live-konserter.

Opp til seks spillere kan delta i moro samtidig. Da vil fire få muligheten til å danse, mens to kan synge. Det høres ut som en glimrende måte å dumme seg ut på, så pass på å få hele seansen på film.

Ellers loves vi en minimusikalmodus hvor spillerne får roller i en kjærlighetshistorie basert på noen av gruppens klassiske låter. Spillet inkluderer også originale videoklipp og anekdoter om gruppen, som Ubisoft håper at folk vil finne informative.

Sjekk spillets nettsted for å lære mer om det.

Siste fra forsiden