Wing Commander-inspirert action i Enemy Starfighter

Lekkert romskipspill vises frem i september.

Det ser ut som spillere med sansen for virtuelle romskip går gode tider i møte. Ikke bare har vi mye omtalte titler som Star Citizen, Elite IV og X: Rebirth i vente, men vi får også en rekke mindre og mer fokuserte spill. Enemy Starfighter er et godt eksempel.

Geriljakrig i rommet

Enemy Starfighter foregår i et univers herjet av krig. Du representerer et mektig imperium, og leder en liten flåte som har en svært enkel oppgave. Dere skal fly inn i fiendentlige solsystemer, ta ut forsvarerne i klassiske overraskelsesangrep, og gjøre alt klart for at imperiets armada. Når jobben er gjort ankommer armadaen, og gir planeten et ultimatum: Overgi dere eller bli ødelagt.

Spillet er under utvikling for Windows-baserte PC-er, Mac OS X og Linux. Det er ikke klart når utviklerne hos Marauder Interactive forventer å lansere det, men de vil presentere det på den kommende spillmessen PAX Prime, som går av stabelen tidlig i september. I den forbindelse har de også gitt ut en video fra spillet.

Traileren viser mye action i ekte Wing Commander-stil, og en spennende grafikkstil tilsynelatende inspirert av de klassiske sanntidsstrategispillene i Homeworld-serien. Du kan se traileren under artikkelen.

Les også: Tilbakeblikk på Wing Commander
Les også: Homeworld kjem til Steam

Dette ser da riktig så lekkert ut.

Siste fra forsiden