Yakuza: Dead Souls bekreftet

Zombiene angriper gangsternes høyborg i Tokyo.

Det har tatt sin tid, men nå har Sega endelig annonsert at Yakuza: Of the End kommer til vesten. I vår del av verden får det navnet Yakuza: Dead Souls når det lanseres for PlayStation 3 neste år.

Tipper zombieutbruddet er glemt i fremtidige Yakuza-spill.

Yakuza: Dead Souls finner nok en gang sted i Tokyos «red light district», hvor gangsterne hersker i gatene. Men nå har de fått konkurranse, av en gjeng illeluktende og lite vennligsinnede zombier. Nå er det opp til Kazuma Kiryu, Shun Akiyama, Goro Majima og Ryuji Goda å ta knekken på de vandrende likene, og sørge for at Tokyos gater blir trygge for banditter igjen.

Spillet skilter for første gang i seriens historie med skytekamper, og du får tilgang på alt fra ordinære pistoler til tunge rakettkastere. Men husk at ammunisjon ikke er uendelig. Zombier er nemlig ikke det eneste du kan møte på i spillet, og du bør spare litt krutt til du treffer mutanter eller ondsinnede gangstere.

Sega skryter forøvrig av at spillet vil inkludere japansk nedlastbart innhold, og at den europeiske versjonen skal være så lik den japanske som mulig.

Stikk innom Segas nettsted for litt mer informasjon om Yakuza: Dead Souls.

Siste fra forsiden