Zeno Clash II kommer til sommeren

Det er bare å glede seg til nye nevekamper i en surrealistisk verden.

Til sommeren får vi oppleve fortsettelsen på det surrealistiske eventyret om Ghat. Zeno Clash II plukker opp tråden der forgjengeren slapp, etter at du har banket opp groteske Fathermother og en mystisk figur har dukket opp.

Zeno Clash fikk en del oppmerksomhet for sin forunderlige stiliserte verden da det kom ut i 2009, men mesteparten av diskusjonen har handlet om spillets slåssemekanikk. Selv om alt skjer fra et førstepersons perspektiv er det nemlig svært lite skyting å spore. I stedet flyr du på fiendene med nevene først, og denger løs til du har nedkjempet alle.

I oppfølgeren skal utvikleren ha fokusert mye på å legge inn samarbeidsspilling, slik at man kan være to om de mange neveslagsmålene. Utvikleren har også hoppet fra Source-motoren til Unreal-motoren, og det nye spillet skal ha en stor utforskbar verden i stedet for de lineære oppdragene i forgjengeren.

Det er chilenske ACE team, med brødrene Caloguerea i spissen. Det siste spillet utvikleren ga ut var det besynderlige Xbox Live Arcade-spillet Rock of Ages, der spilleren ruller en stein ned et fjell for å knerte berømte historiske figurer.

Zeno Clash II kommer til PC, Xbox Live Arcade og PlayStation Network.

Les også: Anmeldelse: Zeno Clash Les også: Unike Zeno Clash får oppfølger neste år

Siste fra forsiden