3DS XL får Circle Pad Pro

Famitsu avdekker kommende tilbehør til Nintendos neste håndholdte.

I januar i år lanserte Nintendo Circle Pad Pro for 3DS. Dette er et tilbehør som festes på konsollen og gir den en ekstra styreplate samt to ekstra skulderknapper. Dermed kan du holde konsollen litt som du holder en kontroller til Xbox 360 eller PlayStation 3, med en tommel på hver styreplate.

Nå er det klart at den kommende 3DS XL også får en slik styreplate. Nettstedet Adriasang har tittet på ukens utgave av det japanske spillbladet Famitsu, og funnet informasjon om at Nintendo planlegger å lansere en 3DS XL-versjon av tilbehøret senere i år.

Mer informasjon om Circle Pad Pro for 3DS XL har de for øyeblikket ikke, men den samme artikkelen gjentar at du vil kunne overføre personlig data og nedlastbar programvare fra 3DS til 3DS XL, slik som du kan overføre denne typen data mellom to normale 3DS-konsoller. I tillegg bekreftes at støtten som ble lansert med Kid Icarus: Uprising for å gjøre spillet mer behagelig å spille, også fungerer på 3DS XL.

Circle Pad Pro for en ordinær 3DS.

Nintendo 3DS XL, og er en større utgave av Nintendos nyeste håndholdte konsoll. Den kan skilte med hele 90 prosent større skjermer. Dette betyr at den 3D-fokuserte toppskjermen nå måler hele 4,88 tommer i diameter, mens bunnskjermen er litt mindre med sine 4,18 tommer. Hele konsollen vil måle 15 cm horisontalt og 17 cm vertikalt i utbrettet form.

Batteritiden skal også bli en smule utvidet. Nå vil konsollen kunne vare fra 3,5 timer til 6,5 timer under 3DS-spilling, og 6 til 10 timer under DS-spilling. Nintendo 3DS XL har et oppdatert utseende og vil bli tilgjengelig i fargene Sølv + Sort, Rød + Sort og Blå + Sort. For å holde innkjøpsprisen nede vil konsollen ikke selges med AC-adapter. Den kan kjøpes separat, hvis du ikke allerede har en konsoll i DS-familien.

Hvis du synes dette høres spennende ut kan du glede deg til at konsollen lanseres 28. juli, altså om ganske nøyaktig én måned.

Les også: Slik blir Nintendo 3DS XL
Les også: Kommentar: Jeg hater Nintendo 3DS
Les også:
Kommentar: Jeg elsker Nintendo 3DS

Siste fra forsiden