Ace Attorney får nytt spill og film

Samtidig relanseres de tre første i serien i HD til mobiltelefoner.

Debuten var på Gameboy Advance, men de fleste har nok stiftet bekjentskap med advokatserien Ace Attorney gjennom de glimrende versjonene til Nintendo DS. Snart blir det flere muligheter til å kjekle i rettssalen.

Trials and Tribulations er blant spillene som relanseres til iOS.

Utgiver Capcom har gjort det klart at et femte kapittel i hovedserien er under utvikling, uten at de vil si noe om et slippvindu. De kunne derimot fortelle at de tre første spillene i serien lanseres på nytt til iPhone 4 og iPad 2, med ny og lekker grafikk. Vi hørte det fra Eurogamer.

Det vil si at de tre spillene Phoenix Wright: Ace Attorney, Justice for All og Trials and Tribulations samles i en spesiell HD-pakke. Android-brukere skal også få tilgang til den, men senere enn de med Apple-enhetene. Lagringsfiler fra den gamle versjonen av Phoenix Wright kan overføres, og pakken er ventet å koste i underkant av 100 norske kroner.

Blir spillefilm

Japanerne har også annonsert at spillefilmen om advokaten Phoenix Wright får en internasjonal utgivelse. Her følger man tilsynelatende handlingen fra det aller første spillet i serien, og det temmelig tett, der Phoenix Wright skal oppklare sin første sak: mordet på sjefen.

Vi vet fortsatt ikke når filmen kommer her på berget, om den i det hele tatt gjør det, men den skal visst dekke hele fem ulike rettssaker og være over to timer lang, ifølge Gamespot.

Les også: Professor Layton møter Phoenix Wright

Siste fra forsiden