Age of Conan får gratisversjon

Funcom går nye veier med sitt MMO.

Norskutviklede Age of Conan har levd MMO-livet siden 2008, og har stadig blitt oppdatert gjennom utvidelsespakker og oppdateringer.

Nå får spillet nok en oppfrisker.

Funcom har nemlig annonsert Age of Conan: Unrated. som slippes i sommer. Dette blir en nedlastbar versjon av spillet, som åpner for gratisspilling.

Conan blir gratis.

– Age of Conan: Unrated blir et gratisspill, en arena som blir stadig mer populær og lønnsom, sier Funcoms Morten Larssen til utviklerens offisielle nettsted.

Unrated vil gi spillerne et valg mellom å spille gratis eller å betale for å bli premiumbrukere. Man lanserer også en butikk i selve spillet, hvor man kan bruke ekte penger til å kjøpe våpen og utstyr.

Navnet Unrated er også viktig, nå slipper man opp på all sensur.

– Age of Conan har alltid vært et voksenspill, men med Unrated kan vi være enda mer tro mot Conan-forfatter Robert E. Howards verker. Vi kan bruke enda mer av den barbariske, brutale og sexy settingen som er Howards Hyboria, forteller sjefsprodusent Craig Morrison.

Spillet vil også kobles opp mot den kommende storfilmen Conan the Barbarian, med både innhold og figurer fra filmen i spillet.

Det originale Age of Conan solgte 1,4 millioner eksemplarer på verdensbasis, og har ifølge Funcom en "sunn" brukergruppe.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden