Alan Wake er bekreftet til PC

Neste år kan man endelig få has på de mørke kreftene med musa i hånda.

For to dager begynte ryktene å gå om en PC-versjon av skrekkspillet Alan Wake, som er Xbox 360-eksklusivt i skrivende stund. De viser seg å komme fra sikre hold, og i dag ble det offisielt at Alan Wake kommer til PC i starten av neste år, ifølge Gamespot.

Lys spiller en viktig rolle i Alan Wake.

Denne versjonen inkluderer også de to nedlastbare utvidelsene The Signal og The Writer til samme pris, og forventes å lanseres tett opp mot det kommende Xbox Live Arcade-spillet Alan Wake: American Nightmare.

Sistnevnte ligger foreløpig ikke an til å utgis til noen andre plattformer enn Xbox 360, men det er fullt mulig at det skifter ham med tiden.

Alan Wake handler om en amerikansk skrekkforfatter av samme navn, som drar til en idyllisk hytte ved sjøen sammen med kona si for å løsne på skrivesperre. Der foregår det mye mystisk guff, som tvinger ham til å kjempe med mørke krefter med både lys og tradisjonelle skytevåpen.

Vi tok en titt på det da det kom i fjor, og vår anmelder Joachim lot seg begeistre av bunnsolid spillmekanikk og noen virkelig spektakulære sekvenser som overgår de fleste spill han har prøvd.

Siste fra forsiden