Alan Wake-studio igang med nytt prosjekt

Finske Remedy leter etter nye kollegaer til «neste generasjons spill».

Er du ute etter en spillutviklingsjobb og kunne tenke deg et lengre opphold i de finske skoger? Isåfall kan det være Remedy vil ha deg som kollega.

I en forumpost annonserer Remedy at de er ute etter «talent i verdensklassen til å jobbe med et uannonsert prosjekt rettet mot fremtidens konsollgenerasjon

Hemmelighetsfulle Remedy

Mer enn 20 stillinger skal bemannes i løpet av de kommende månedene, hvorav den første runden med nytt blod ønskes så tidlig som i slutten av denne måneden.

Nøyaktig hva det nye prosjektet innebærer, sier Remedy ingenting om.

I et intervju med Eurogamer forrige måned var merkesjef hos Remedy, Oskari Hakkinen, svært lite snakkesalig angående potensielle nestegenerasjons prosjekter.

– Når det gjelder den neste generasjonen spill kan jeg ikke snakke om det, fordi det er enn så lenge bare en ullen tanke i alles hoder, sa han.

Mer forfatterskrekk fremover

Hakkinen utelukker likevel ikke at vi vil se mer til Alan Wake.

– Serien ligger våre hjerter nært, det er noe vi har utviklet over lang tid. Du vil se mer av Alan Wake i fremtiden.

Hakkinen påpeker også at utviklingstiden for et potensielt Alan Wake 2 ikke vil være i nærheten av så lang som for det første Alan Wake-spillet.

– Hvis vi skulle komme til å lage en oppfølger til Alan Wake ville det garantert gått raskere, fordi spillmotoren er allerede laget. Det samme gjelder for den generelle historien, og universet til spillet.

Det første Alan Wake-spillet tok over fem år å lage, mens minioppfølgeren som nylig ble lansert, Alan Wake's American Nightmare, bare tok rundt åtte måneder å få ferdig.

Les også
Anmeldelse:

Les også: Anmeldelsen av Alan Wake's American Nightmare

Siste fra forsiden