Annonserer nytt Mario på E3

Miyamoto pusler med rørleggerspill til Wii U.

At en ny Nintendo-konsoll får en egen Mario-tittel, kommer neppe som en overraskelse. Men skal vi tro Miyamoto selv, har vi noe helt spesielt i vente når Mario debuterer på den kommende Wii U-konsollen.

Lover unik spillopplevelse

I et intervju med den spanske avisa El Mundo (via Eurogamer), forteller Miyamoto at opplevelsen og spillmodiene Nintendo planlegger for det nye Mario-spillet, ikke vil komme til å kunne kopieres på andre konsoller med det første.

Brettkontrolleren til Wii U.

Grunnen til dette skal selvsagt være den unike brettkontrolleren Wii U utstyres med, og i Mario-spillet vil TV-skjermen kombineres med skjermen på kontrolleren.

Miyamoto kunne også fortelle at selve spillet vil avdukes under årets E3-messe i Los Angeles, noe Nintendo i etterkant bekrefter til Eurogamer.

Mer Pikmin på vei

Til El Mundo forklarer Miyamoto at han har mye å drive med for tiden.

– Jeg jobber med flere prosjekter, uten at jeg kan snakke om alle sammen. Noen er små, men viktige prosjekter til Wii U. Men jeg jobber også med et nytt Pikmin, som vil utnytte den nye HD-oppløsningen, samt Luigi's Mansion til 3DS.

Nintendo lover å komme med mer informasjon om sine planer for E3 «snart». I tillegg til et nytt Mario, har de også bekreftet at de vil vise frem den endelige versjonen av Wii U, som er planlagt lansert rundt juletider i år.

Les også: Slik er Wii U

Toppbildet i artikkelen er hentet fra Super Mario Galaxy 2.

Siste fra forsiden