Ny skaleringsfeil i Anthem – spillere gjør mer skade ved å ha på seg dårligere utstyr
(Bilde: EA)

Anthem

Ny skaleringsfeil i Anthem – spillere gjør mer skade ved å ha på seg dårligere utstyr


Anthem har såvvist vist seg å være langt fra feilfritt, og nå er vi i gang igjen. Blant andre Windows Central og Polygon melder at Anthem-spillere nå har funnet ut at man påfører mer skade i spillet ved å ha på seg mindre utstyr.

Saken omtales i en tråd på Reddit , hvor en Anthem-spiller mener at den seneste patchen til spillet medfører at spillfiguren blir sterkere ved å ta bort støtteutstyr.

Trolig ny skaleringsfeil

Dette forklares med at spillet etter patchen beregner skadeverdien basert på snittnivået til gjenstandene du har utstyrt figuren med.

  Bilde: EA

Dersom man ikke har utstyrt figuren med noen gjenstander i det hele tatt ta imidlertid ikke disse åpningene med i beregningen i det hele tatt, som innebærer at støttegjenstander av lavere rang gjør figuren din sterkere om man tar dem bort.

Igjen ser det altså ut til å dreie seg om en skaleringsfeil i spillet. Som vi meldte nylig har Anthem-spillere funnet en annen skaleringsfeil i spillet som innebærer at det første våpenet i spillet er det kraftigste.

I det tilfellet responderte Bioware med en bekreftelse på at de er klar over problemet og at det jobbes med å fikse feilen. Studioet ser i skrivende stund ikke ut til å ha svart på denne seneste skaleringsfeilen, så det er uvisst når den eventuelt fikses.

Les også: Bioware erkjenner at det gjenstår mye jobb for å forbedre Anthem »

Kommentarer (28)

Forsiden akkurat nå

Til toppen