Årets største rollespill blir enda større

Den første historieutvidelsen til Kingdoms of Amalur melder ankomst.

Kingdoms of Amalur: Reckoning, rollespilldebuten til 38 Studios, er en uhyre driftig villhingst. Spillet blander velkjente elementer fra rollespill med et kampsystem som er like enkelt som det er effektivt, og når pulsen forble hard og god i nærmere hundre timer så var det vanskelig å ikke berømme det i vår anmeldelse.

Snart blir det mer sånt.

Snart blir det digre rollespillet enda større. Den nedlastbare utvidelsen The Legend of Dead Kel blir tilgjengelig den 20 mars, ifølge en pressemelding fra utgiver EA.

Digert herskapshus

Den nedlastbare ekstrapakken finner sted på en ny, gigantisk øy med navn Gallows End. Basen blir et digert herskapshus kalt Gravehal Keep, hvor man får tilgang til alle fasiliteter og en bunt ansatte som frister med nye sideoppdrag og historier.

Tallfantastene kan finne trøst i at spillet utvider landmassen med 15 prosent, og gir tilgang til åtte nye rustingesett og skjold, med 18 forskjellige våpen å ispe dem. Sånn ellers lover utvidelsen en rekke nye huler, grotter, fiender, oppdrag og kuriøse figurer.

Fra før av vet vi at det allerede pønskes ut en oppfølger til det suksessrike actionrollespillet, som også får en massiv nettrollespilltolkning i fremtiden.

Kingdoms of Amalur: Reckoning og The Legend of Dead Kel er utgitt til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3.

Les også: Låser enspilleroppdrag med Online Pass
Les også: Lages det ordentlige rollespill lenger?

Siste fra forsiden