Barnevern fra zombier

Grøsseren Amy har fått slippdato, og er slettes ikke langt unna.

Høstens PlayStation 3-eksklusive The Last of Us forteller historien om en eldre mann og ei tenåringsjente som må overleve i et postapokalyptisk Amerika, og har et veldig spennende konsept. Det er knapt unikt, for Amy byr på et lignende konsept allerede neste uke, ifølge Eurogamer.

Stakkars.

Den nedlastbare utgivelsen kommer til Xbox Live Arcade og PlayStation Store den 11. januar, og koster 800 Microsoft Points eller rundt 80 kroner. Du kan se en video fra det nederst på denne siden.

Ico med zombier

Grøsserspillet fra Flashback-skaperen Paul Cuisset forteller historien om barnet Amy og vergen hennes Lana, som finner hverandre i ruinene av USA anno 2034. Sammen må de unnslippe zombier og smitten som omgjorde folk, i en historie produsenten selv beskriver som Ico med zombier.

Spilleren får kun styre den voksne kvinnen, og gåteløsingen gjøres både på egen hånd og ved å delegere Amy til å krype seg gjennom ventilasjonssjakter og lignende for å trykke på knapper og utføre andre handlinger. Den vesle jenta er immun mot viruset, og man må også hindre at Lana blir smittet ved å medisinere henne.

Vi loves smarte fiender, gåteløsing og et spesielt samhold mellom de to hovedfigurene. Også kan Amy gi Lana en god klem for å forsinke virusutbruddet.

Trailer.

Siste fra forsiden