Batman-skytespillet har fått slippdato

Flerspillerbaserte Gotham City Impostors er ikke langt unna.

Batman har fått et strålende rykte i spillkretser de siste årene. Det skal Rocksteady Studios og deres to fantastiske spill, Arkham Asylum og Arkham City, ha æren for. Britene er likevel ikke de eneste som har fått i ansvar å tolke gigantbyen Gotham og skurkene som befolker den.

Gotham City Impostors kommer den 10. januar, og skal by på en radikalt annerledes opplevelse fra de to actioneventyrene vi har kost oss med de siste årene. Dette er et flerspillerbasert skytespill.

Beta i desember

Spillet ser ut til å ha en uformell atmosfære, noe som presiseres av at man ikke styrer den ekte Batman eller Jokeren. I stedet får man kontroll over en etteraper, noe som ikke bare gjør at Batman endelig kan bruke skytevåpen, men at man kan lage en grovt overvektig Joker eller en syltynn superhelt.

Hele affæren blir nedlastbar til Xbox Live Arcade, PlayStation Store og Windows. Før utgivelsen i vinter skal vi få anledning til å prøvespille det en anelse, gjennom en betaversjon som begynner i desember. Den kan du melde deg på her.

Gotham City Impostors utvikles av Monolith Productions, som blant annet står bak skytespillserier som F.E.A.R. og No One Lives Forever.

Les også: Store kutt hos Warner Bros.

Trailer.

Siste fra forsiden