Battlefield V - Firestorm

Battle Royale i Battlefield V blir lagbasert action for 64 spillere

Tidligere i sommer ble det annonsert at Battlefield V kommer med sin egen «Battle Royale»-modus. I en ny video får vi nå se hvordan den fungerer.

Modusen får navnet «Firestorm» og skal etter en kjent oppskrift dreie seg om en kamp der siste overlevende lag vinner. Kampene skal utkjempes på det som blir det største kartet i Battlefields historie.

Det loves også masse ødeleggelser av både bygninger og omgivelser, samt masse fokus på kjøretøy, som Battlefield-serien er kjent for.

Firestorm får plass til 64 samtidige spillere, som er noe lavere enn de fleste andre spill i samme sjanger. I videoen kommer det også fram at det ikke blir noen Solo- eller Duo-modus, men fokus på lagspill der opp til fire spillere spiller på samme lag.

Ukentlig nytt innhold

Videoen tar også for seg mange andre nyvinninger i Battlefield-serien og hva utvikler DICE planlegger etter lanseringen. Blant annet får vi se på «Tides of War», en event-basert modus som vil starte med «The Fall of Europe» satt i Frankrike i 1940. DICE lover nytt innhold på daglig og ukentlig basis for denne modusen, som også skal utvides til Hellas neste år.

Vi tok en sniktitt på Battlefield V i juli, og satt igjen med med et godt inntrykk til tross for at spillet som ventet resirkulerer mange elementer fra tidligere titler i serien.

– Det audiovisuelle er som vanlig i en klasse for seg selv, og når det røyner på som verst føler man seg virkelig som en viktig og avgjørende del av de enorme kampene. [...] Det er rett og slett bare utrolig gøyalt å spille, og jeg kan knapt vente med å sette klørne i den endelige utgaven av spillet, skrev vår utsendte om spillet.

Battlefield V slippes 20. november, til PC, PlayStation 4 og Xbox One. En prøveutgave av spillet er tilgjengelig på Origin og EA Access for betalende medlemmer. Tilgangen blir åpen for alle fra 6. september.

Siste fra forsiden