Battlefield V utsettes

EA

På den offisielle Battlefield-hjemmesiden har DICE nå kunngjort at Battlefield V blir utsatt. Den nye lanseringsdatoen blir 20. november.

Den opprinnelige slippdatoen var 19. oktober. Ifølge DICE er årsaken til utsettelsen at de vil foreta noen ytterligere justeringer av spillmekanikken.

Datoen for den åpne betaen har ikke endret seg, og er fremdeles den 6. september. Studioet kommer til å ta til seg tilbakemeldinger fra denne betaen i arbeidet med finjusteringen av spillet, og har allerede også mottatt mye fra den lukkede betaen.

Sterke konkurrenter i lanseringsvinduet

EA

Som blant andre Kotaku peker på er det ikke umulig at en medvirkende årsak til utsettelsen er konkurransen fra minst et par andre stortitler som også skal lanseres i oktober.

Call of Duty: Black Ops 4 slippes nemlig den 12. oktober, og litt senere samme måned deiser også Rockstars etterlengtede Red Dead Redemption 2 ned på markedet, den 26. oktober.

Battlefield V tar spilleren tilbake til andre verdenskrig og byr blant annet på et nytt kompani-system hvor man setter sammen og konfigurerer soldater, utstyr og kjøretøy. Det har også et utvidet klassesystem med spesialiserte, opplåsbare roller til soldatene i kompaniet.

Battlefield V er også blant de første spillene som støtter Nvidias nye «raytracing»-teknologi, som blant annet skal gi realistiske refleksjoner.

Les også: Her er vår sniktitt på Battlefield V »

Siste fra forsiden