Battlefield V får sin egen Battle Royale-variant

EA følger i fotsporene til Fortnite og PUBG. Vi fikk også se en ny flerspillertrailer.

EA

Under sin E3-presentasjon fortalte DICE at Battlefield V får sin egen vri på Battle Royale-sjangeren – utvilsomt den mest populære sjangeren nå, som domineres av Fortnite of Playerunknown's Battlegrounds. Det har verset rykter om at en slik modus var på bordet, men det er først nå vi har fått bekreftet det. Modusen kalles kun Royale.

Vi vet ikke mer om akkurat hva Battlefield V tar med til sjangeren, men DICE-representantene hevdet at de gjør noe som er mer tilpasset Battlefield-formelen – altså med kjøretøy og ødeleggelse av landskap og områder. Vi får vite mer om det senere i år.

I tillegg til Battle Royale-annonseringen fikk vi et nytt glimt av flerspillerdelen i Battlefield V. Traileren kan du se til høyre.

Norge får fokus i Battlefield V

Battlefield V ble først avduket i mai. Igjen skal vi tilbake til 2. verdenskrig, men fokuset skal ligge på steder som ikke har fått så mye fokus til nå. Faktisk skal vi i War Story-modusen få spille som en norsk kvinne i Norge, noe som selvfølgelig blir ekstra spennende for oss her på berget.

Ellers fikk vi vite at de også dropper «premium pass» og gjør alle fremtidige kart og modi gratis, sånn at alle som spiller får tilgang til det samme. I tillegg droppes alle former for «loot boxes» – både av den kosmetiske sorten, og av sorten som påvirker spillet.

Les alt om E3 2018 i vår E3-seksjon »

Siste fra forsiden