Battlefield 2042

Battlefield 2042 byr på gjensyn med kjente og kjære kart fra serien

EA har sluppet nye hint om en av spillets tre moduser.

EA

Battlefield 2042, det neste spillet i den populære skytespillserien, skal tilby tre forskjellige hovedmoduser. Mens to av disse allerede har fått navn holder EA det tredje hemmelig, men nå vet vi litt mer om hva fans kan forvente.

Battlefield 2042 skal lanseres 22. oktober.
EA

Under en direktesending torsdag avslørte Christian Glass – sjef for Ripple Effect, et av studioene som jobber med Battlefield 2042 – at modusen vil by på gjensyn med noen av de beste kartene fra tidligere Battlefield-spill.

– Jeg kan ikke si så mye om [modusen] Det jeg kan si er at en av komponentene i opplevelsen vi skaper er at vi bringer noen av fansens yndlingskart tilbake til Battlefield 2042, sa Glass kryptisk.

Ifølge Battlefields lekkasjeguru Tom Henderson skal modusen – som potensielt går under navnet BattleHub – inkludere kart som Metro, Locker, Wake Island, Siege of Shanghai, Arica Harbor og Caspian Border.

Hvor mye av dette som stemmer, og hvordan modusen eventuelt skal fungere, får vi offisielt vite 22. juli, under EA Play Live. Der skal DICE slippe enda flere detaljer om Battlefield 2042, som vi allerede vet at blir et flerspillerspill uten noen enspillerkampanje.

Ripple Effect er for øvrig det samme studioet som gikk under navnet DICE LA, før det fikk sitt nye navn tidligere denne uka. Ved siden av Battlefield 2042 jobber utvikleren også med sitt eget spill. Dette utvikles i samarbeid med Respawn-sjef Vince Zampella, som tidligere har stått bak spill som Call of Duty, Titanfall og Apex Legends.

LES OGSÅ: Stor Battlefield 4-pågang etter kunngjøringen av Battlefield 2042 »

Siste fra forsiden