BioShock 2 halter til Mac

OS X-versjonen av skytespillet har latt vente på seg i nesten to år.

Da Apple gikk over til å bruke Intel-baserte prosessorer i Mac-maskinene sine, gjorde de det samtidig en hel del enklere å utvikle spill til systemene deres. Spill må likevel spesiallages til operativsystemet, og dette skaper forsinkelser. Det beviser den kommende versjonen av BioShock 2.

Auda.

Neste måned kommer nemlig OS X-utgaven av skytespillet, nesten to år etter at Windows-versjonen ble sluppet, skriver utvikler Feral Interactive i en pressemelding.

Spillet har ingen endelig slippdato utover det.

Ned i havdypet

Feral Interactive har fått jobben med å konvertere den originale versjonen, som 2K Marin stod bak. Dermed får også Mac-eiere snart sjansen til å ta turen ned i dypet av Rapture for å styre en Big Daddy for første gang. Ti år har gått siden handlingen i det første spillet i serien, og det blir et dramatisk rollebytte idet man stropper på seg drakten til en av de digre drillkarene.

Vi anmeldte skytespillet da det kom i 2010, og vår tidigere dypvannsekspert Daniel falt pladsk for oppfølgeren til et av de mest hyllede skytespillene i senere tid, BioShock.

Les også: Vår seneste sniktitt på BioShock Infinite
Les også: Fikk navnet sitt i BioShock

Siste fra forsiden