BioWare skal svare på Mass Effect 3-kritikken

Men de vil gi spillerne tid til å spille først.

Det er ikke alle som er like fornøyde med slutten på rom-trilogien. I forrige uke kom det frem at flere spillere rett og slett har donert større pengesummer til veldedighet for at BioWare skal revurdere avslutningen.

Rundt 3200 personer har bladd opp omlag 66 000 amerikanske dollar, tilsvarende 380 000 norske kroner, til Child's Play, en organisasjon som samler inn penger til spill og spillkonsoller for barn på sykehus.

Nå svarer BioWare på kritikken, i hvert fall delvis.

«Vi hører dere»

Forumkoodinator for BioWare, Chris Priestly, hadde følgende uttalelse å komme med til kritikerne:

– Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger om Mass Effect 3 og vil at dere skal vite at vi hører på dere.

Videre oppfordrer han spillerne til å aktivt diskutere slutten, for BioWare følger med og vil komme med tilbakemeldinger når de kan, men han ber samtidig om at avsløringer om historien i spillet holdes til de delene av forumet som har åpnet for slikt.

Han skriver:

– Vi skjønner at det er mye diskusjon rundt Mass Effect 3-slutten, og vi kommer til å delta i denne så snart flere spillere har fått tid til å spille igjennom spillet.

Mass Effect 3 ble lansert i begynnelsen av denne måneden, og vår anmelder Marius lot seg sjarmere av slutten på kommandør Shepards historie. I anmeldelsen skrev han:

«Mass Effect 3 avslutter trilogien med et stjernesmell og står ut som seriens beste spill – mye takket være historien til John Shepard, en av de flotteste, mest ærefulle og oppofrende spillhelter vi noen gang har sett.»

Les også: BioWare vurderer Mass Effect 4

Siste fra forsiden