Blir dette årets første gode rollespill?

Neste uke får du prøvespille Kingdoms of Amalur: Reckoning.

Mange har nok spilt seg lei og vel så det på det fantastiske rollespillet The Elder Scrolls V: Skyrim i vinter. Mye av fundamentet for det spillet ble støpt av Ken Rolston, som var sjefsdesigner på forgjengerne Morrowind og Oblivion. Nå er hans neste rollespill snart ferdig.

Vi liker det vi har sett av Reckoning så langt.

Den 10. februar braker det løs for Kings of Amalur: Reckoning, som i tillegg til å ha EAs støtte også utvikles av tegneserieskaperen Todd McFarlane (Spawn) og den populære Dungeons & Dragons-forfatteren R.A. Salvatore.

Allerede neste uke får vi dra sverdet ut av slira og ta et lite prøvejafs av rollespillet, når demoen kommer ut den 17. januar til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3.

Det skriver utvikler EA i en pressemelding.

Ivrighetsbonus

Samtidig røper de at demoen kan by på spesielle bonuser til de mest ivrige. Hvis man spiller både Reckoning og Mass Effect 3-demoen, sistnevnte kommer i løpet av måneden, låser man opp spesialutstyr til fullversjonene av begge spillene.

Dedikerte spillere skal få tilgang til Mass Effect-inspirerte Omni-dolker og en spesiell rustning i fantasy-rollespillet, mens de som utforsker Commander Shepherds eventyr får en unik beskyttelsesdrakt og en angrepsrifle med Reckoning-tema.

Vi vet foreløpig ikke hva demoen inneholder, men har til gjengjeld gløttet på Kingdoms of Amalur: Reckoning ved flere anledninger tidligere.

Siste fra forsiden