Warcraft Arclight Rumble

Blizzards Warcraft-mobilspill heter Arclight Rumble

Actionstrategispillet blir gratis å spille.

Det var i februar at Blizzard kunngjorde planer om å slippe et mobilspill basert på det populære Warcraft-universet. Tre måneder senere har utvikleren omsider avslørt mer om prosjektet, som har fått navnet Warcraft: Arclight Rumble.

Gratis strategi

Se hvordan det blir å spille Warcraft Arclight Rumble.
Blizzard

Warcraft: Arclight Rumble kommer til iOS og Android en gang i år og blir gratis å spille. Som Blizzard forteller er det snakk om et actionfokusert strategispill med elementer av tårnforsvar, pakket inn i en tegneserieverden.

Kort forklart skal spillere sette sammen en hær med søte små Warcraft-figurer, som skal utkjempe kampene dine for deg. Blizzard lover over 65 forskjellige figurer å samle på, med alt fra murlocs og gnolls til mer kjente fjes som Jaina Proudmoore og Grommash Hellscream.

Spillere bruker guld, som de sanker underveis, til å plassere ut styrkene sine. Går alt etter planen vil hæren din sakte, men sikkert ta over fiendenes områder, slik at man kan sette ut nye figurer nærmere det endelige målet – kartets sjefsfiende.

Slik ser spillet ut.
Blizzard

Arclight Rumble lokker med en stor enspillerkampanje som strekker seg over flere kart. Spillet byr også på en flerspillermodus, med muligheter for både samarbeid og konkurranse mellom venner.

Interesserte spillere kan svinge innom spillets nettsider og registrere seg for å få sjansen til å delta på fremtidige betatester. Akkurat når disse testene skal avholdes er imidlertid ikke klart.

Blizzards avduking av Warcraft Arclight Rumble følger nyheten om at mobilspillet Diablo Immortal også kommer til PC når det lanseres 2. juni. Utvikleren viste også nylig frem Dragonflight, den neste ekspansjonen for World of Warcraft.

Ellers sitter Blizzard fortsatt midt oppi flere søksmål knyttet til anklager om elendig arbeidskultur hos selskapet. Flere nåværende og tidligere ansatte har stått frem med historier om grov trakassering og kjønnsdiskriminering på arbeidsplassen, og beskyldningene strekker seg hele veien opp til toppsjefen Bobby Kotick.

LES OGSÅ: Microsoft kjøper opp Activision Blizzard for 600 milliarder »

Siste fra forsiden