Bygg din egen middelalderborg

Og forsvar den sammen med laget ditt, i Mount & Blade-inspirerte slag.

Donkey Crew

Melee: Battlegrounds er et nytt flerspillerspill som ser ut til å ha hentet mye inspirasjon fra populære Mount & Blade. Spillet handler om store middelalderslag, hvor opp til 200 spillere kan delta.

Presentasjon av spillet.

Spillet skilter blant annet med et avansert kontrollsystem der du loves full kontroll over våpenet ditt. Det finnes flere typer våpen, inkludert sverd og bue, og du kan også slåss fra hesteryggen.

Forsvar og angrep

Utviklerne sier at vi vil få flere forskjellige spilltyper å bryne oss på. Den mest spennende lar spillerne bygge en borg, ved hjelp av begrensede ressurser. Så må motstanderne bruke katapulter og andre beleiringsvåpen for å bryte seg inn i det og slakte forsvarerne.

Denne videoen viser litt av friheten i kampsystemet.

Utviklerne forteller også at spillet skal få sosiale aspekter, der spillerne kan møtes og samhandle med hverandre i en middelalderby.

Det vil være mulig å sette opp egne servere, og man kan også spille mot «bots» uten å være koblet opp mot nettet, sier utviklerne.

Spillet skapes av et uavhengig studio der utviklerne befinner seg over hele verden. De håper å lansere spillet i mars 2016, og har startet en folkefinansieringskampanje på Kickstarter for å sikre budsjett til resten av utviklingen. Om de samler inn mer enn målet er et av ekstramålene å stable sammen en enspiller/samarbeidskampanje.

At spillet minner om Mount & Blade er forøvrig ikke så rart. Utviklerne har nemlig stått for en av de mest populære modifikasjonene for Mount & Blade: Warband, c-rpg.

Om du liker middelalderkamp kan du også følge med på utviklingen av Mount & Blade 2. Og husk at Warband får en viking-ekspansjon snart.

Siste fra forsiden